DSF3325 2
_DSF3325 2

Take Away

Bestel op vrijdag, zaterdag en zondag je favoriete cocktails en tapas. Afhalen kan tussen 17u en 20u. Bestellen kan via facebook, telefonisch of e-mail of via onderstaand formulier. Wens je de bestelling thuis geleverd? Dit kan, mits leveradres binnen 15km van Mes Amis ligt. Betaalmogelijkheden bij levering aan huis: Payconiq of cash.

Stay up-to-date!

Mes Amis 016
mes-amis-016

Het restaurant

We zijn blij om u te mogen ontvangen in Mes Amis en hopen u te laten genieten. Een gemotiveerd team staat voor u klaar om u culinair te laten verwennen.

Indien u nog graag een glaasje nuttigt in onze bar, hou er dan rekening mee dat u op het uur van de reservering zeker plaats neemt aan de tafel.

Vanaf 9 personen, op vrijdag- en zaterdagavond, serveren wij de menu of neemt u een voor- en hoofdgerecht à la carte. We serveren enkel max. 3 verschillende gerechten per tafel.

Interieur 14
Interieur-14

De lounge / cocktailbar

Barman zijn is niet alleen cocktails creëren maar ook mensen gelukkig maken en hen laten genieten van een avondje uit. Elke cocktail heeft een betekenis voor mij, een moment waarbij je even stil staat.