
Eetkaart
Voorgerechten
Garnaalkroketten | € 9/st |
Kaaskroketten | € 7/st |
Chorizokroketten | € 9/st |
Carpaccio van Rund Rucola/pijnboompitjes | € 16 |
Ravioli Ganzenlever Wilde paddestoel/truffel | € 19 |
Tartaar van Zalm Ponzu/biet/koolrabi | € 18 |
Hoofdgerechten
Garnaalkroketten Frietjes + salade (+3€) | € 9/st |
Kaaskroketten Frietjes + salade (+3€) | € 7/st |
Chorizokroketten Frietjes + salade (+3€) | € 9/st |
Salade geitenkaas | € 22 |
Carpaccio van Rund | € 20 |
Americain prepare Kappertjes / biet | €24 |
Ravioli van Ganzenlever Wilde paddenstoel/truffel | € 27 |
Pasta Vongole | € 24 |
Sliptong Frietjes/salade | dagprijs |
Rigatoni Wilde paddenstoel/truffel | € 25 |
Bavette Holstein (Frankrijk) Het heeft een grove textuur, maar is toch zeer mals. Het is zwaar met vet dooraderd en zeer smaakvol. Echt zinderend in de mond. “Bavette” (vinkelap, halve maan, flank steak) is een relatief lang en plat stuk vlees en komt uit de buikspier van het rund. Het is werkvlees en is daarom iets steviger dan normale biefstuk. Het heeft een stevige bite, is erg smakelijk, met een volle vette smaak door de royaal aanwezige vetdooradering. | € 29 |
Picanha (Uruguay) “Picanha” is het staartstuk of het eindstuk van de platte bil van het rund en bevindt zich onder de dikke lende en is het meest gegeten stukje vlees in de Zuid-Amerikaanse keuken. Typisch aan de Picanha is zijn dun en witgekleurd vetrandje dat het vlees extra sappig en smaakvol maakt. | € 31 |
Filet Pur Simmenthal (Zwitserland) Filet Pur is zowat het beste stuk vlees dat het rund te bieden heeft. Het bevindt zich aan de rugkant onder de ribben en is het beste en duurste deel van het rund. Dit mals stukje vlees heeft een mooie rode kleur en smelt in de mond door zijn fijne vezelstructuur. Door de natuurlijke en gezonde voeding en door de rust in hun omgeving, heeft het vlees een fijne structuur, mooie vetmarmering en een zachte, karaktervolle smaak. | € 45 |
Rib eye Sashi (300gr.) “Rib eye Sashi” is doorregen en daardoor erg mals en sappig. Het vlees droogt niet snel uit tijdens het bakken en zal daarom, ook saignant, een fantastische smaaksensatie blijven geven. | € 34 |
Argentijnse steak | € 36 |
Selectie côte à l’os /2 pers. | € 85 |
Entrecote Holstein (300gr.) Entrecote is een premium gesneden stuk rundvlees van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. Entrecote betekent letterlijk vertaald ‘tussen de ribben’ en werd traditioneel dan ook gesneden uit het ribgedeelte van het rund | € 32 |
Sauzen
Béarnaise |
Peper |
Champignon |
Mes Amis saus |
Extra
Warme groentjes (2p) | € 11 |
Krieltjes “Mibrasa” | € 5 |