Conceptbeeld Say Mes Amis 2021
Conceptbeeld Say Mes Amis 2021

Say Mes Amis

… COMING SOON …

Mes Amis heeft een nieuw item op de kaart: ‘Say Mes Amis!’ De ultieme date voor iedereen die niet kan kiezen tussen een etentje of een fotoshoot. Waarom niet beide? 

Enkel op vrijdag en zaterdag.

150€

Aankomst met apéro om 17u in fotostudio.

Aankomst in Mes Amis om 18u30 waar jullie genieten van aperitief en een overheerlijk menu (VG, HG & Dessert).

Later die avond ontvang je de foto’s digitaal.

Maak een afspraak

Two-in-one

Het concept is simpel en smaakvol. Jij en je vriend(in) komen een uurtje voor openingstijd langs bij Mes Amis. Wij ontvangen jullie met een glimlach en een aperitief. Daarna gaan jullie naar de fotostudio van Maxime, eigenaar en fotograaf van dienst. Hier vereeuwigen we jullie vriendshap en/of liefde met een professionele fotoshoot. Terwijl jullie genieten van een heerlijke maaltijd met aangepaste dranken, verwerkt en print Maxime jullie foto’s. Op het einde van het diner gaan jullie naar huis met een goed gevulde buik en enkele mooie foto’s als aandenken.

Contacteer ons voor meer info

Blijf op de hoogte!

Mes Amis 016
mes-amis-016

Het restaurant

We zijn blij om u te mogen ontvangen in Mes Amis en hopen u te laten genieten. Een gemotiveerd team staat voor u klaar om u culinair te laten verwennen.

Indien u nog graag een glaasje nuttigt in onze bar, hou er dan rekening mee dat u op het uur van de reservering zeker plaats neemt aan de tafel.

Vanaf 9 personen, op vrijdag- en zaterdagavond, serveren wij de menu of neemt u een voor- en hoofdgerecht à la carte. We serveren enkel max. 3 verschillende gerechten per tafel.