Interieur 14
Interieur-14

Over ons

Sfeerbeelden 7
Sfeerbeelden-7

Cozy restaurant

Mes Amis is een cozy restaurant, een kosmopolitische loungebar die je al snel in een luxueuze hotel-bar van een wereldstad doet wanen en een prachtig terras waar je zowel kan genieten van de kookkunsten als van de zomerse cocktails.

Cheese
Cheese

Cocktailbar

De cocktailbar, het speelterrein van Maxime, is uitgerust met alle vereisten om aan de complexiteit van een professionele cocktailbar te voldoen. Een strak design, afgewerkt met een glasmozaïek en roest accenten is een ware lust voor het oog.

Mes Amis is de ideale plaats voor een after-work, een date of om met vrienden en/of familie te relaxen en een aangename tijd te beleven. Genieten in zijn puurste vorm!

Blijf op de hoogte!

Mes Amis 016
mes-amis-016

Het restaurant

We zijn blij om u te mogen ontvangen in Mes Amis en hopen u te laten genieten. Een gemotiveerd team staat voor u klaar om u culinair te laten verwennen.

Indien u nog graag een glaasje nuttigt in onze bar, hou er dan rekening mee dat u op het uur van de reservering zeker plaats neemt aan de tafel.

Vanaf 9 personen, op vrijdag- en zaterdagavond, serveren wij de menu of neemt u een voor- en hoofdgerecht à la carte. We serveren enkel max. 3 verschillende gerechten per tafel.