
A la carte
Voorgerechten
Carpaccio van rund Rucola / Parmezaan / pijnboompitjes | Als voorgerecht € 18 Als hoofdgerecht € 24 |
Huisgemaakte Kaaskroket | € 7 /st. |
Huisgemaakte Garnaalkroket | € 9 /st. |
mergpijpjes in de mibrasa | voorgerecht € 20 |
Argentijnse gamba’s / tijm / juzu | voorgerecht €24 |
Scampi / ravioli spinazie en ricotta/ getomateerde roomsaus | Voorgerecht €21 |
Hoofdgerechten
Vlees
Bij onze vleesgerechten staat kwaliteit en smaak centraal. We respecteren dan ook de tijd die het vlees nodig heeft in onze rustoven om een maximale smaakervaring te beleven. Hierdoor kan de wachttijd ± 45 min. duren.
Argentijnse steak Friet / sla / saus naar keuze | € 32 |
Rib eye Holstein AA Friet / sla / saus naar keuze | € 37 |
Bavette (steak) Friet / sla / saus naar keuze | €32 |
Iberico filet pur Friet / sla / blackwellsaus | €27 |
Gepekelde ribbetjes gelakt “Dierendonck” Friet / sla | €33 |
Butchers Choice Côte à l’os (Turina Portugal) Turina is een melkveeras uit Portugal, van oorsprong verwant aan Frisona, maar volledig zwart van vacht. Het vlees is gemarmerd, krachtig en vol van smaak. | € 85/2 pers. |
Filet pur wagyu kagoshima A5 | € 70 |
Sauzen vlees
Bearnaise |
Peper |
Champignon |
Blackwell saus |
Supplement
Warme groentjes | € 12 |
Hasselback aardappelen | € 5 |
Vegetarisch
Rigatoni Truffel / room / wilde paddenstoel | € 24 |
Pasta
Pasta parmezaan met spek | € 26 |
Suppl. truffel | + € 8 |
Vis
Zeebaars Pasta / tomaat / sauce vierge | € 30 |
Sliptong Friet / salade | €35 |
Salades
Salade geitenkaas Spek / Granny Smith / honing / tomaat / sla | € 25 |
Kroketten (vanaf 3 kroketten, frieten inbegrepen) Als hoofdgerecht wordt dit altijd geserveerd met salade
Huisgemaakte Kaaskroket | € 7 /st. |
Huisgemaakte Garnaalkroket | € 9 /st. |
Extra Frieten | + € 4 |