Ribbetjes BBQ
Ribbetjes BBQ

A la carte

Voorgerechten

 

Carpaccio van rund
Rucola / Parmezaan / pijnboompitjes
Als voorgerecht € 18
Als hoofdgerecht € 24
Huisgemaakte Kaaskroket€ 7 /st.
Huisgemaakte Garnaalkroket€ 9 /st.
mergpijpjes in de mibrasavoorgerecht € 20
Argentijnse gamba’s / tijm / juzuvoorgerecht €24
Scampi / ravioli spinazie en ricotta/ getomateerde roomsausVoorgerecht €21

Hoofdgerechten

Vlees

Bij onze vleesgerechten staat kwaliteit en smaak centraal. We respecteren dan ook de tijd die het vlees nodig heeft in onze rustoven om een maximale smaakervaring te beleven. Hierdoor kan de wachttijd ± 45 min. duren.

Argentijnse steak
Friet / sla / saus naar keuze
€ 32
Rib eye Holstein AA
Friet / sla / saus naar keuze
€ 37
Bavette (steak)

Friet / sla / saus naar keuze

€32
Iberico filet pur

Friet / sla / blackwellsaus

€27
Gepekelde ribbetjes gelakt “Dierendonck”
Friet / sla
€33
Butchers Choice

Côte à l’os (Turina Portugal)
Friet / sla / saus naar keuze

Turina is een melkveeras uit Portugal, van oorsprong verwant aan Frisona, maar volledig zwart van vacht. Het vlees is gemarmerd, krachtig en vol van smaak.

€  85/2 pers.
Filet pur wagyu kagoshima A5€ 70

Sauzen vlees

Bearnaise
Peper
Champignon
Blackwell saus

Supplement

Warme groentjes€ 12
Hasselback aardappelen€ 5

Vegetarisch

Rigatoni
Truffel / room / wilde paddenstoel
€ 24

Pasta

Pasta parmezaan met spek€ 26
Suppl. truffel+ € 8

Vis

Zeebaars
Pasta / tomaat / sauce vierge
€ 30
Sliptong
Friet / salade
€35

Salades

Salade geitenkaas
Spek / Granny Smith / honing / tomaat / sla
€ 25

Kroketten (vanaf 3 kroketten, frieten inbegrepen) Als hoofdgerecht wordt dit altijd geserveerd met salade

Huisgemaakte Kaaskroket€ 7 /st.
Huisgemaakte Garnaalkroket€ 9 /st.
Extra Frieten+ € 4

 

Blijf op de hoogte!

Mes Amis 016
mes-amis-016

Het restaurant

We zijn blij om u te mogen ontvangen in Mes Amis en hopen u te laten genieten. Een gemotiveerd team staat voor u klaar om u culinair te laten verwennen.

Indien u nog graag een glaasje nuttigt in onze bar, hou er dan rekening mee dat u op het uur van de reservering zeker plaats neemt aan de tafel.

Vanaf 9 personen, op vrijdag- en zaterdagavond, serveren wij de menu of neemt u een voor- en hoofdgerecht à la carte. We serveren enkel max. 3 verschillende gerechten per tafel.