Ribbetjes BBQ
Ribbetjes BBQ

A la carte

Voorgerechten

 

Carpaccio van rund
Rucola / Parmezaan / pijnboompitjes
Als voorgerecht € 18
Als hoofdgerecht € 24
Huisgemaakte Kaaskroket€ 7 /st.
Huisgemaakte Garnaalkroket€ 9 /st.
Argentijnse gamba’s  / Tijm / Juzu / citrus saladeAls voorgerecht € 24

Als hoofdgerecht € 32

met friet en sla

mergpijpjes in de mibrasavoorgerecht € 20

Hoofdgerechten

Vlees

Bij onze vleesgerechten staat kwaliteit en smaak centraal. We respecteren dan ook de tijd die het vlees nodig heeft in onze rustoven om een maximale smaakervaring te beleven. Hierdoor kan de wachttijd ± 45 min. duren.

Argentijnse steak +-20min
Friet / sla / saus naar keuze
€ 32
Rib eye Holstein AA
Friet / sla / saus naar keuze
€ 37
Gepekelde ribbetjes gelakt “Dierendonck”

( á volonté ).  Friet / sla

€33
Butchers Choice Cote a los ( rubia galega )
Friet / sla / saus naar keuze
€  85/2 pers.
Filet pure Holstein€39
Filet pur wagyu kagoshima A5€ 70

Sauzen vlees

Bearnaise
Peper
Champignon
Mes Amis saus ( Porto saus )

Supplement

Warme groentjes€ 12
Hasselback aardappelen€ 5

Vegetarisch

Pasta Buratta met gegrilde groentjes€ 24
Rigatoni
Truffel/room / Wilde paddenstoel
€ 24

Pasta

Pasta parmezaan met spek€ 26
Suppl. truffel

 

€ 8

Vis

Zeebaars
Tomaat  / pasta / saus vierge
€ 30
Sliptong
Friet / salade
Prijs van de dag
Mossels Natuur jumbo€ 29
Mossels witte wijn jumbo€ 31
Mossels look / room Jumbo€ 31

Salades

Salade geitenkaas
Spek / Granny Smith / honing / tomaat / sla
€ 25
Tomaat garnaal met frietjes€27

Kroketten (vanaf 3 kroketten, frieten inbegrepen) Als hoofdgerecht wordt dit altijd geserveerd met salade

Huisgemaakte Kaaskroket€ 7 /st.
Huisgemaakte Garnaalkroket€ 9 /st.
Extra Frieten€ 4

Blijf op de hoogte!

Mes Amis 016
mes-amis-016

Het restaurant

We zijn blij om u te mogen ontvangen in Mes Amis en hopen u te laten genieten. Een gemotiveerd team staat voor u klaar om u culinair te laten verwennen.

Indien u nog graag een glaasje nuttigt in onze bar, hou er dan rekening mee dat u op het uur van de reservering zeker plaats neemt aan de tafel.

Vanaf 9 personen, op vrijdag- en zaterdagavond, serveren wij de menu of neemt u een voor- en hoofdgerecht à la carte. We serveren enkel max. 3 verschillende gerechten per tafel.