Header Lunch Express Mes Amis Waregem
Header Lunch Express Mes Amis Waregem

A la carte Express (middag service)

De bestelling pas de dag zelf door te geven voor 12u.

Mes Amis 011
mes-amis-011

Lunch van de week

Elke week geniet je in een cosmopolitan sfeer van een overheerlijke tweegangenmenu, samengesteld door onze chef. En dat voor maar € 30.

Ontdek de lunch vd week
Mes Amis 010
mes-amis-010

À la carte bestellen voor 11 u

Kan onze ‘Lunch van de week’ jouw appetijt niet bekoren? Wij bieden nu ook de mogelijkheid om vooraf jouw favoriet gerecht (enkel à a carte) te reserveren. Zo kunnen wij toch dezelfde kwaliteit garanderen én ben je snel bediend. Ontdek onze volledige à la carte menu, of reserveer meteen via onderstaand formulier.

Ontdek onze menukaart
Business Pay Card
Business Pay Card

Business Pay Card

Gedaan met het uithalen van de Bancontact of VISA kaart. Met de introductie van onze Business Pay Card betaal je in stijl. Plaats een bedrag naar keuze op de Business Pay Card en reken jouw lunch af zonder zorgen. Jij of je werknemer kunnen genieten van onze wekelijkse lunch of à la carte menu.

Ontdek de voordelen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en wij brengen je elke week op de hoogte van de nieuwe 'Lunch van de week'.

Mes Amis 016
mes-amis-016

Het restaurant

We zijn blij om u te mogen ontvangen in Mes Amis en hopen u te laten genieten. Een gemotiveerd team staat voor u klaar om u culinair te laten verwennen.

Indien u nog graag een glaasje nuttigt in onze bar, hou er dan rekening mee dat u op het uur van de reservering zeker plaats neemt aan de tafel.

Vanaf 9 personen, op vrijdag- en zaterdagavond, serveren wij de menu of neemt u een voor- en hoofdgerecht à la carte. We serveren enkel max. 3 verschillende gerechten per tafel.