Mes Amis 016
mes-amis-016

Het restaurantGraag reserveren!

Mes Amis is een cosy restaurant met een prachtig terras waar je zowel kan genieten van de kookkunsten als van de zomerse cocktails. In het restaurant spelen we met warme, expressieve materialen zoals houtreliëf-wanden, donkere vloeren en beton.

Smokey Meatballs
Smokey Meatballs

Menukaart

Bij Mes Amis kan je momenteel genieten van ons Menu alsook enkele à la carte gerechten. Wij werken enkel met dagverse producten.

Last van allergenen? Voor allergenen informatie kunt u zich wenden tot het personeel. Samen met hen kijken we voor een gepaste oplossing.

Bekijk onze menukaart
Interieur 12 Lowres
Interieur 12 Lowres

Reserveren

Gelieve op uur van uw reservatie plaats te namen aan tafel in het restaurant. Wenst u toch nog iets te drinken in de bar? Reserveer dan op het moment dat u wenst aan tafel te gaan. Op vrijdag en zaterdag werken we in 2 services. Voor én na elke service kan u dus gerust iets nuttigen in onze bar die elke dag open is vanaf 17u.

In ons restaurant kunnen tapas enkel genuttigd worden als hapje of voorgerecht. Wilt u toch enkel tapas? Contacteer ons dan telefonisch of via mail. Let op: uw tafel kan mogelijks vrijgegeven worden indien u na 20 minuten nog niet hebt plaats genomen.

Reserveer meteen

Blijf op de hoogte!

Mes Amis 016
mes-amis-016

Het restaurant

We zijn blij om u te mogen ontvangen in Mes Amis en hopen u te laten genieten. Een gemotiveerd team staat voor u klaar om u culinair te laten verwennen.

Indien u nog graag een glaasje nuttigt in onze bar, hou er dan rekening mee dat u op het uur van de reservering zeker plaats neemt aan de tafel.

Vanaf 9 personen, op vrijdag- en zaterdagavond, serveren wij de menu of neemt u een voor- en hoofdgerecht à la carte. We serveren enkel max. 3 verschillende gerechten per tafel.