Mes Amis 019
mes-amis-019

De loungebarGeen reservatie nodig!

Mes Amis is een kosmopolitische loungebar die je al snel in een luxueuze hotel-bar van een wereldstad  doet wanen en een prachtig terras waar je zowel kan genieten van de kookkunsten als van de zomerse cocktails.

Cocktailbar

De cocktailbar, het speelterrein van Maxime, is uitgerust met alle vereisten om aan de complexiteit van een professionele cocktailbar te voldoen. Een strak design,  afgewerkt met een glasmozaïek en roest accenten is een ware lust voor het oog.

Mes Amis is de ideale plaats voor een after work, een date of om met vrienden en/of familie te relaxen en een aangename tijd te beleven.

Bekijk onze menukaart

Reserveren niet noodzakelijk

Reserveren voor onze loungebar is niet noodzakelijk dankzij ons ruim terras. Je kan ons ook altijd opbellen om te polsen naar de beschikbaarheid.

Maxime Carlier

Iemands favoriete cocktail geeft heel wat geheimen prijs over zijn of haar persoonlijkheid. Favoriete smaken en geuren kunnen gerelateerd worden aan de verschillende karaktertrekken van die persoon.

Het is belangrijk om de juiste smaken te koppelen aan het juiste individu om zo de perfecte match te creëren of de juiste cocktail aan de juiste liefhebber aan te bieden.

Barman zijn is niet alleen cocktails creëren, maar ook mensen gelukkig maken en hen laten genieten van een avondje uit. Elke cocktail heeft een betekenis voor mij, een moment waarbij je even stil staat.

Blijf op de hoogte!

Mes Amis 016
mes-amis-016

Het restaurant

We zijn blij om u te mogen ontvangen in Mes Amis en hopen u te laten genieten. Een gemotiveerd team staat voor u klaar om u culinair te laten verwennen.

Indien u nog graag een glaasje nuttigt in onze bar, hou er dan rekening mee dat u op het uur van de reservering zeker plaats neemt aan de tafel.

Vanaf 9 personen, op vrijdag- en zaterdagavond, serveren wij de menu of neemt u een voor- en hoofdgerecht à la carte. We serveren enkel max. 3 verschillende gerechten per tafel.

Interieur 14
Interieur-14

De lounge / cocktailbar

Barman zijn is niet alleen cocktails creëren maar ook mensen gelukkig maken en hen laten genieten van een avondje uit. Elke cocktail heeft een betekenis voor mij, een moment waarbij je even stil staat.