Interieur 12 Lowres
Interieur 12 Lowres

Business Pay Card

Gedaan met het uithalen van de Bancontact of VISA kaart. Met de introductie van onze Business Pay Card betaal je in stijl. Plaats een bedrag naar keuze op de Business Pay Card en reken jouw lunch af zonder zorgen. Jij of je werknemer kunnen genieten van onze wekelijkse lunch of à la carte menu.

De troeven

Snel en eenvoudig

Geen geduld voor al dat gezwaai, geswipe of gepayconiq met de kaart of gsm? Verspil minder tijd met betalen en geniet langer van je maaltijd. Met de Business Pay Card ben je in een in wip terug buiten.

Eén factuur

Geen eindeloze facturen in jouw inbox of brievenbus. Ontvang één factuur bij het opladen van jouw Business Pay Card. Je boekhouder zal je dankbaar zijn.

Meerdere gebruikers

De Business Pay Card kan niet alleen door jezelf, maar ook door jouw collega’s en/of medewerkers gebruikt worden. Niemand hoeft dus nog ticketjes binnen te brengen.

Lunch of resto

Met de Business Pay Card kan je kiezen uit onze lunch- of à la carte menu. Geen honger, maar wel dorst? Ook het afrekenen van je drankjes kan met de Business Pay Card.

Mes Amis 011
mes-amis-011

Lunch

Geniet elke week van een overheerlijke tweegangenmenu voor maar € 30.

Bekijk de lunchkaart
Mes Amis 010
mes-amis-010

À la carte

Ontdek ook onze volledige à la carte menu. Boordevol lekkers, met passie bereid.

Bekijk de à la carte

F.A.Q.

Inderdaad! Bij het plaatsen van een bedrag op de Business Pay Card, ontvang je één factuur. Niet meer en niet minder.

Dan plaats je bij je volgende bezoek aan Mes Amis een nieuw bedrag naar keuze op de kaart. Hiervan ontvang je opnieuw één factuur.

Neen, enkel wij kunnen dit. Wil je een kaart aanvragen of een bedrag bijplaatsen, vraag dit dan aan een van onze medewerkers.

Neen, de Business Pay Card is geldig voor elke maaltijd en betaling.

Neen, de Business Pay Card is geldig voor elke maaltijd en betaling.

Bij elke maaltijd, maar ook het afrekenen van je drankjes kan met de Business Pay Card.

Ja, op elk moment van de dag kan je de kaart gebruiken.

Ja, op elk moment van de week kan je de kaart gebruiken.

Blijf op de hoogte!

Mes Amis 016
mes-amis-016

Het restaurant

We zijn blij om u te mogen ontvangen in Mes Amis en hopen u te laten genieten. Een gemotiveerd team staat voor u klaar om u culinair te laten verwennen.

Indien u nog graag een glaasje nuttigt in onze bar, hou er dan rekening mee dat u op het uur van de reservering zeker plaats neemt aan de tafel.

Vanaf 9 personen, op vrijdag- en zaterdagavond, serveren wij de menu of neemt u een voor- en hoofdgerecht à la carte. We serveren enkel max. 3 verschillende gerechten per tafel.