Bannerbeeld Business Lunch
Bannerbeeld Business Lunch

Business Lunch

Mes Amis Waregem is de ideale locatie voor een snelle hap met collega’s of een chique business lunch met klanten. Onze ligging aan afrit Waregem van E17 en ruime parking zorgen voor een vlot bereik. Gecombineerd met een snelle service ben je binnen en buiten in 45 minuten. De plakkers zijn welkom in onze lounge bar voor een drankje en hapje. Geniet op onze zomerterras zowel van de kookkunsten van onze chef als van de cocktails van zaakvoerder en bartender Maxime.

2105 1890 Businesslunch Gratis Wifi
2105 1890 Businesslunch Gratis Wifi

Onze troeven

  • Ruime parking en gratis wifi
  • Aparte ruimte voor max. 8 personen.
  • Vlot bereikbaar via afrit Waregem. Ideaal voor iedereen van Kortrijk of Gent of industriezones in de buurt
  • Snelle service. Binnen en buiten in 45 minuten.
  • Strak interieur om klanten te imponeren
  • Lounge bar voor uitlopende meetings
  • Prachtig terras voor lunch en zomerse cocktails
  • Betalen met bancontact, Visa of Payconiq

Reservaties

Reservaties per e-mail worden niet meer aanvaard, gelieve steeds te reserveren via de website of via de ‘Reserveer nu’-knop op onze facebookpagina.

Gelieve ook het aankomstuur te respecteren.

Indien u nog graag een glaasje nuttigt in onze bar, hou er dan rekening mee dat u op het uur van de reservering zeker plaats neemt aan de tafel.

Gelieve voor +10 personen groepen contact op te nemen via telefoon of e-mail zodat we de beschikbaarheid en speciale menu’s kunnen bespreken.

Dit kan via +32 (0)56 90 70 10 of via info@mesamiswaregem.be.

Mes Amis 018
mes-amis-018

Service

Indien gewenst en voldoende vrije ruimte in de bar, kan u daar nog nagenieten van een hapje en een drankje.

Jullie reservaties zullen worden aangepast aan de huidige maatregelen. Gelieve op het tijdstip van reservatie plaats te nemen aan tafel.

Alvast dank voor je begrip.

Menukaart

Bij Mes Amis eet u à la carte of heeft u de keuze uit enkele suggesties. Wij werken enkel met dagverse producten.

Vanaf 9 personen serveren wij de menu of neemt u een voor- en hoofdgerecht à la carte. We serveren enkel max. 3 verschillende gerechten per tafel.

Last van allergenen? Voor allergeneninformatie kunt u zich wenden tot het personeel. Samen met hen kijken we voor een gepaste oplossing.

Bekijk hier onze menukaart

Blijf op de hoogte!

Mes Amis 016
mes-amis-016

Het restaurant

We zijn blij om u te mogen ontvangen in Mes Amis en hopen u te laten genieten. Een gemotiveerd team staat voor u klaar om u culinair te laten verwennen.

Indien u nog graag een glaasje nuttigt in onze bar, hou er dan rekening mee dat u op het uur van de reservering zeker plaats neemt aan de tafel.

Vanaf 9 personen, op vrijdag- en zaterdagavond, serveren wij de menu of neemt u een voor- en hoofdgerecht à la carte. We serveren enkel max. 3 verschillende gerechten per tafel.

Interieur 14
Interieur-14

De lounge / cocktailbar

Barman zijn is niet alleen cocktails creëren maar ook mensen gelukkig maken en hen laten genieten van een avondje uit. Elke cocktail heeft een betekenis voor mij, een moment waarbij je even stil staat.