Loveshoot @MesAmis

Mes Amis heeft een nieuw item op de kaart: ‘Say Mes Amis!’ De ultieme date voor koppels die niet kunnen kiezen tussen een etentje of een fotoshoot. Waarom niet beide?!

All-in-one date

Het concept is simpel en smaakvol. Jij en je wederhelft komen een uurtje voor openingstijd langs bij Mes Amis. Wij ontvangen jullie met een glimlach en een aperitief. Daarna gaan jullie naar de fotostudio van Maxime, eigenaar en fotograaf van dienst. Hier vereeuwigen we jullie liefde met een professionele fotoshoot. Terwijl jullie genieten van een heerlijke maaltijd met aangepaste dranken, verwerkt en print Maxime jullie foto’s. Op het einde van de date gaan jullie naar huis met een goed gevulde buik en enkele mooie foto’s als aandenken.

Blijf op de hoogte!

Mes Amis 016
mes-amis-016

Het restaurant

We zijn blij om u te mogen ontvangen in Mes Amis en hopen u te laten genieten. Een gemotiveerd team staat voor u klaar om u culinair te laten verwennen.

Indien u nog graag een glaasje nuttigt in onze bar, hou er dan rekening mee dat u op het uur van de reservering zeker plaats neemt aan de tafel.

Vanaf 9 personen, op vrijdag- en zaterdagavond, serveren wij de menu of neemt u een voor- en hoofdgerecht à la carte. We serveren enkel max. 3 verschillende gerechten per tafel.

Interieur 14
Interieur-14

De lounge / cocktailbar

Barman zijn is niet alleen cocktails creëren maar ook mensen gelukkig maken en hen laten genieten van een avondje uit. Elke cocktail heeft een betekenis voor mij, een moment waarbij je even stil staat.