Mes Amis 016
mes-amis-016

Het restaurantGraag reserveren!

Mes Amis is een cosy restaurant met een prachtig terras waar je zowel kan genieten van de kookkunsten als van de zomerse cocktails. In het restaurant spelen we met warme, expressieve materialen zoals houtreliëf-wanden, donkere vloeren en beton.

We are BACK in business!

Je bent terug van harte welkom bij Mes Amis Waregem. Momenteel werken we met een heerlijk menu en enkele à la a carte gerechten.

Op vrijdag en zaterdag werken we met 2 services:

Service 1: Aankomen bij Mes Amis tussen 18u – 19u
Service 2: Aankomen bij Mes Amis tussen 20u45 – 22u

Toch liever wat vroeger? Geen probleem, je kan altijd al iets nuttigen in onze loungebar. Blijf je graag wat langer? Ook dan kan je verder genieten van een digestief in onze bar.

Reserveer nu
Mes Amis 015
mes-amis-015

Menukaart

Bij Mes Amis kan je momenteel genieten van ons Menu alsook enkele à la carte gerechten. Wij werken enkel met dagverse producten.

Last van allergenen? Voor allergenen informatie kunt u zich wenden tot het personeel. Samen met hen kijken we voor een gepaste oplossing.

Bekijk onze menukaart

Blijf op de hoogte!

Mes Amis 016
mes-amis-016

Het restaurant

We zijn blij om u te mogen ontvangen in Mes Amis en hopen u te laten genieten. Een gemotiveerd team staat voor u klaar om u culinair te laten verwennen.

Indien u nog graag een glaasje nuttigt in onze bar, hou er dan rekening mee dat u op het uur van de reservering zeker plaats neemt aan de tafel.

Vanaf 9 personen, op vrijdag- en zaterdagavond, serveren wij de menu of neemt u een voor- en hoofdgerecht à la carte. We serveren enkel max. 3 verschillende gerechten per tafel.

Interieur 14
Interieur-14

De lounge / cocktailbar

Barman zijn is niet alleen cocktails creëren maar ook mensen gelukkig maken en hen laten genieten van een avondje uit. Elke cocktail heeft een betekenis voor mij, een moment waarbij je even stil staat.