RestaurantGraag reserveren!

We zijn blij om u te mogen ontvangen in Mes Amis en hopen u te laten genieten. Een gemotiveerd team staat voor u klaar om u culinair te laten verwennen. Mes Amis is de ideale plaats voor een after work, een date of om met vrienden en/of familie te relaxen en een aangename tijd te beleven.

Lunch

Voorgerecht: Buikspek met crème van appel en girolles
Hoofdgerecht: Kabeljauw met prei en lente ui en puree van aardappel
Prijs: €28

 

Reserveer nu!
Menukaart Mes Amis

Menukaart

Bij Mes Amis eet u à la carte of heeft u de keuze uit enkele suggesties. Wij werken enkel met dagverse producten.

Bekijk onze menukaart

Het restaurant

Mes Amis is een cosy restaurant, een kosmopolitische loungebar die je al snel in een luxueuze hotel-bar van een wereldstad  doet wanen en een prachtig terras waar je zowel kan genieten van de kookkunsten als van de zomerse cocktails.In het restaurant spelen we met warme, expressieve materialen zoals houtreliëf-wanden, donkere vloeren en beton.

Om storende geluiden te vermijden tijdens de culinaire beleving werd er eveneens heel wat aandacht besteed aan de akoestiek van de zaak. Het plafond is voorzien van verspringende balken in akoestisch schuim.

De cocktailbar, het speelterrein van Maxime, is uitgerust met alle vereisten om aan de complexiteit van een professionele cocktailbar te voldoen. Een strak design,  afgewerkt met een glasmozaïek en roest accenten is een ware lust voor het oog.

Mes Amis is de ideale plaats voor een after work, een date of om met vrienden en/of familie te relaxen en een aangename tijd te beleven.

Reservaties

Reservaties per e-mail worden niet meer aanvaard, gelieve steeds te reserveren via de website of via de reserveer nu knop op onze facebook pagina www.facebook.com/mesamiswaregem.

Gelieve voor groepen +10 personen contact op te nemen via telefoon of e-mail zodat we de beschikbaarheid en speciale menu’s kunnen bespreken.

Gelieve ook het aankomstuur te respecteren.

Indien u nog graag een glaasje nuttigt in onze bar, hou er dan rekening mee dat u op het uur van de reservering zeker plaats neemt aan de tafel.

Dit kan via +32 (0)56 90 70 10 of via info@mesamiswaregem.be.

Allergenen

Last van allergenen? Voor allergenen informatie kunt u zich wenden tot het personeel. Samen met hen kijken we voor een gepaste oplossing.

Mes Amis 016

Het restaurant

We zijn blij om u te mogen ontvangen in Mes Amis en hopen u te laten genieten. Een gemotiveerd team staat voor u klaar om u culinair te laten verwennen.

Indien u nog graag een glaasje nuttigt in onze bar, hou er dan rekening mee dat u op het uur van de reservering zeker plaats neemt aan de tafel.

Interieur 14

De lounge / cocktailbar

Barman zijn is niet alleen cocktails creëren maar ook mensen gelukkig maken en hen laten genieten van een avondje uit. Elke cocktail heeft een betekenis voor mij, een moment waarbij je even stil staat.