Mes Amis 016
mes-amis-016

Het restaurantGraag reserveren!

Mes Amis is een cosy restaurant met een prachtig terras waar je zowel kan genieten van de kookkunsten als van de zomerse cocktails. In het restaurant spelen we met warme, expressieve materialen zoals houtreliëf-wanden, donkere vloeren en beton.

We are BACK in business!

8 mei wordt een heugelijke dag. Mes Amis en de rest van de horeca gaan terug OPEN! Jullie kunnen opnieuw genieten van onze kookkunsten, zomerse cocktails, gezellig terras én nog wat leuke extra’s. Wij kijken er alvast naar uit om jullie terug te mogen ontvangen!

Online menukaart

Hapjes & drankjes

Op ons ruim verwarmd terras zal je op donderdag, vrijdag, zaterdag én zondag doorlopend kunnen genieten van tapas, cocktails, of een ander drankje. Van 11u tot 17u zullen we ook verwenkoffie, “crazy“ waffles en “crazy“ milkshakes aanbieden.

Reservaties

Wij zullen enkel met INSTANT reservaties werken. Wat houdt dit in?

Maximum 30 minuten op voorhand telefonisch reserveren

Na 30 minuten nog niet ter plaatse, maken wij de tafel opnieuw vrij

Je kan zeker ook langskomen zonder eerst telefonisch te reserveren, we hebben een ruim terras.

‼️ Reeds gemaakte reservaties zullen NIET meer doorgaan ‼️

Service

Onze openingsuren zullen als volgt zijn :

Donderdag 16u – 22u

Vrijdag, zaterdag & zondag 11u – 22u

Voorlopig zullen wij geen à la carte aanbieden op ons terras, maar hou zeker onze pagina in de gaten voor wanneer dit terug verandert.

Bekijk onze menukaart

Blijf op de hoogte!

Mes Amis 016
mes-amis-016

Het restaurant

We zijn blij om u te mogen ontvangen in Mes Amis en hopen u te laten genieten. Een gemotiveerd team staat voor u klaar om u culinair te laten verwennen.

Indien u nog graag een glaasje nuttigt in onze bar, hou er dan rekening mee dat u op het uur van de reservering zeker plaats neemt aan de tafel.

Vanaf 9 personen, op vrijdag- en zaterdagavond, serveren wij de menu of neemt u een voor- en hoofdgerecht à la carte. We serveren enkel max. 3 verschillende gerechten per tafel.

Interieur 14
Interieur-14

De lounge / cocktailbar

Barman zijn is niet alleen cocktails creëren maar ook mensen gelukkig maken en hen laten genieten van een avondje uit. Elke cocktail heeft een betekenis voor mij, een moment waarbij je even stil staat.