Mes Amis 019
mes-amis-019

De loungebar

Mes Amis is een een kosmopolitische loungebar die je al snel in een luxueuze hotel-bar van een wereldstad  doet wanen en een prachtig terras waar je zowel kan genieten van de kookkunsten als van de zomerse cocktails.

We are BACK in business!

8 mei wordt een heugelijke dag. Mes Amis en de rest van de horeca gaan terug OPEN! Jullie kunnen opnieuw genieten van onze kookkunsten, zomerse cocktails, gezellig terras én nog wat leuke extra’s. Wij kijken er alvast naar uit om jullie terug te mogen ontvangen!

Hapjes & drankjes

Op ons ruim verwarmd terras zal je op donderdag, vrijdag, zaterdag én zondag doorlopend kunnen genieten van tapas, cocktails, of een ander drankje.Van 11u tot 17u zullen we ook verwenkoffie, “crazy“ waffles en “crazy“ milkshakes aanbieden.

Reservaties

Wij zullen enkel met INSTANT reservaties werken. Wat houdt dit in?

Maximum 30 minuten op voorhand telefonisch reserveren
Na 30 minuten nog niet ter plaatse, maken wij de tafel opnieuw vrij

Je kan zeker ook langskomen zonder eerst telefonisch te reserveren, we hebben een ruim terras.

‼️ Reeds gemaakte reservaties zullen NIET meer doorgaan ‼️

Service

Onze openingsuren zullen als volgt zijn :

Donderdag 16u – 22u
Vrijdag, zaterdag & zondag 11u – 22u

Voorlopig zullen wij geen à la carte aanbieden op ons terras, maar hou zeker onze pagina in de gaten voor wanneer dit terug verandert.

Volg het laatste coronanieuws hier

De cocktailbar, het speelterrein van Maxime, is uitgerust met alle vereisten om aan de complexiteit van een professionele cocktailbar te voldoen. Een strak design,  afgewerkt met een glasmozaïek en roest accenten is een ware lust voor het oog.

Mes Amis is de ideale plaats voor een after work, een date of om met vrienden en/of familie te relaxen en een aangename tijd te beleven.

Service

MaDiWoDoVrZaZo
17:00 – 01:0017:00 – 01:0017:00 – 01:0016:00 – 01:0017:00 – 02:00

 

Reserveren is enkel mogelijk voor het restaurant.
Voor de bar kan je gewoon langskomen en een plaatsje uitzoeken.

Menukaart Mes Amis
menukaart-mes-amis

Onze cocktailkaart

Wie denkt aan Mes Amis denkt meteen aan superieure cocktails.

Cocktails that are made with love takes time.

Thanks for your patience.

Bekijk hier onze cocktailkaart

Maxime Carlier

Iemands favoriete cocktail geeft heel wat geheimen prijs over zijn of haar persoonlijkheid. Favoriete smaken en geuren kunnen gerelateerd worden aan de verschillende karaktertrekken van die persoon.

Het is belangrijk om de juiste smaken te koppelen aan het juiste individu om zo de perfecte match te creëren of de juiste cocktail aan de juiste liefhebber aan te bieden.

Barman zijn is niet alleen cocktails creëren, maar ook mensen gelukkig maken en hen laten genieten van een avondje uit. Elke cocktail heeft een betekenis voor mij, een moment waarbij je even stil staat.

Blijf op de hoogte!

Mes Amis 016
mes-amis-016

Het restaurant

We zijn blij om u te mogen ontvangen in Mes Amis en hopen u te laten genieten. Een gemotiveerd team staat voor u klaar om u culinair te laten verwennen.

Indien u nog graag een glaasje nuttigt in onze bar, hou er dan rekening mee dat u op het uur van de reservering zeker plaats neemt aan de tafel.

Vanaf 9 personen, op vrijdag- en zaterdagavond, serveren wij de menu of neemt u een voor- en hoofdgerecht à la carte. We serveren enkel max. 3 verschillende gerechten per tafel.

Interieur 14
Interieur-14

De lounge / cocktailbar

Barman zijn is niet alleen cocktails creëren maar ook mensen gelukkig maken en hen laten genieten van een avondje uit. Elke cocktail heeft een betekenis voor mij, een moment waarbij je even stil staat.