Cheese
Cheese

De loungebarGeen reservatie nodig!

Barman zijn is niet alleen cocktails creëren, maar ook mensen gelukkig maken en hen laten genieten van een avondje uit. Elke cocktail heeft een betekenis voor mij, een moment waarbij je even stil staat.

Voor de loungebar kan je ook reserveren mocht je dit wensen, maar dan enkel telefonisch +32 56 90 70 10

Onze cocktailkaart

Wie denkt aan Mes Amis denkt meteen aan superieure cocktails.

Download hier onze cocktailkaart

Maxime Carlier

Iemand’s favoriete cocktail geeft heel wat geheimen prijs over zijn of haar persoonlijkheid. Favoriete smaken en geuren Kunnen gerelateerd worden aan de verschillende karaktertrekken van die persoon.

Het is belangrijk om de juiste smaken te koppelen aan het juiste individu om zo de perfecte match te creëren of de juiste cocktail aan de juiste liefhebber aan te bieden.

Cocktails that are made with love takes time.

Thanks for your patience.

Blijf op de hoogte!

Mes Amis 016
mes-amis-016

Het restaurant

We zijn blij om u te mogen ontvangen in Mes Amis en hopen u te laten genieten. Een gemotiveerd team staat voor u klaar om u culinair te laten verwennen.

Indien u nog graag een glaasje nuttigt in onze bar, hou er dan rekening mee dat u op het uur van de reservering zeker plaats neemt aan de tafel.

Vanaf 9 personen, op vrijdag- en zaterdagavond, serveren wij de menu of neemt u een voor- en hoofdgerecht à la carte. We serveren enkel max. 3 verschillende gerechten per tafel.

Interieur 14
Interieur-14

De lounge / cocktailbar

Barman zijn is niet alleen cocktails creëren maar ook mensen gelukkig maken en hen laten genieten van een avondje uit. Elke cocktail heeft een betekenis voor mij, een moment waarbij je even stil staat.