Voorgerechten

GEROOKTE CARPACCIO SIMMENTAL

Macadamianoot / Rucola / Truffelolie

– 16,00 – 

GARNAALKROKET “MES AMIS”

Zoete ui / Garnaal / Groene kruiden

– 18,00 –

GELAKTE PALING

Rode biet / Holstein / Sinaasappel

– 20,00 –

GRAVAD LAX ZALM

Yoghurt / Komkommer / Dille / Basilicum

– 16,00 –

Hoofdgerechten

MIBRASA MEETS HENDRIK DIERENDONCK

FILET PUR

 “Simmental” (Zwitserland)

– 35,00 – 

WAGYU PICANHA

“AA9” (Frankrijk)

– 52,00 –

RIB EYE

“Rubia Gallega” ( Spanje 800g)

– 69,00 – voor 2 personen

Alles wordt geserveerd met saus naar keuze: Béarnaise/Peper/Champignon

Handgesneden frietjes / Seizoensgroentjes groentjes 

VIS

SLIPTONG

Grijze garnaal / Algen

– DAGPRIJS –

VEGETARISCH

RIGATONI

Wilde Paddenstoel /Tuffel

– 24,00 –

SLAATJES

SALADE GEITENKAAS

Spek / Vijgen

– 20,00 –

NAAST ONZE STANDAARD KAART SERVEREN WE OOK STEEDS EEN 8-TAL SUGGESTIES DIE NAARGELANG DE SEIZOENEN AANGEPAST WORDEN.
IN MES AMIS WERKEN WE MET SEIZOENSPRODUCTEN, HIERDOOR KUNNEN ER DAGELIJKS AANPASSINGEN AANGEBRACHT WORDEN IN HET MENU.
Mes Amis Waregem